header banner
Default

Best Android apps available in the Google Play Store for week 29


Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een toffe app om babyhapjes te maken en dé app voor de Vierdaagse van Nijmegenn.

Happje

VIDEO: Top 10 OUTSTANDING Android Apps Not On The Play Store in 2024!
Anubhav Roy

Happje past helemaal in het huidige klimaat van ouders die hun kind gezonde voeding willen bieden, dus geen potjes waarin 4 suikerklontjes per stuk zitten. Deze app biedt meer dan 275 recepten voor baby’s, zoals fruithapjes, tussendoortjes, lunch en toetjes. De recepten zijn allemaal met een kinderdiëtist en de richtlijnen van het Voedingscentrum samengesteld en je betaalt er eenmalig 8,99 euro voor om het vrij te kunnen gebruiken. Je leert in de app meer over starten met oefenhapjes voor baby’s van 4 maanden, naast tips en tricks om je baby te laten mee-eten met de pot. Het is daarnaast mogelijk om voedingsschema’s te maken, wat extra handig is als je flesvoeding of borstvoeding geeft.

  • Sterren in de Play Store: 4,5

Happje

Happje

VIDEO: 7 Cool Android Apps That You Won't Find in Google Play Store!
Be Productive

Happje

VIDEO: The BEST Android Apps of 2023 - You Must INSTALL Before IT'S TOO LATE!
Mr Android FHD

Happje is een innovatieve app die perfect past in het huidige klimaat van ouders die streven naar gezonde voeding voor hun kinderen. In een tijd waarin ouders steeds ..

Vierdaagsefeesten

VIDEO: Top 10 Best Android/iOS Free Games of 2023 Recommended by Google Play Store
GamingAtMax

Het is deze week de Nijmeegse Vierdaagse en dat betekent niet alleen dat mensen de blaren onder hun voeten lopen, maar ook dat het feest is. Nijmegen is zeven dagen lang een soort afgesloten van de buitenwereld en ook als je niet wandelt is er van alles te doen. Er zijn meer dan 1.000 optredens op 40 podia en in allerlei muziekstijlen. Erg leuk. Vroeger heetten de Nijmeegse Vierdaagsefeesten de Zomerfeesten en ze zijn altijd drukbezocht: er komen zo’n anderhalf miljoen mensen op af. Je kunt in deze app vinden wat er allemaal te doen is, niet alleen qua muziek, maar bijvoorbeeld ook qua exposities, theatervoorstellingen en workshops.

  • Sterren in de Play Store: 4,2

Vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten

VIDEO: De-Googling Any Android Phone! (Google Apps Alternatives)
HowToMen

Vierdaagsefeesten

VIDEO: 8 Best PLAY STORE Alternatives in 2023 | Best App Stores in 2023
Xtream Droid

De officiële app van de Stichting Vierdaagsefeesten, waarin je alle informatie omtrent de Vierdaagse kunt vinden. Een druktemeter, waarop je kunt zien waar het druk ..

Bloed Suiker

VIDEO: 5 must-know Google Play updates
Android Developers

Bloed Suiker is een app voor diabetici. Lijd je aan suikerziekte, dan kun je in deze app vastleggen wat je bloedsuikerspiegel is, waarmee je onder andere trends kunt zien en dus beter kunt anticiperen. Uiteraard moet je goed blijven opletten op wat je eet en drinkt, zoals je dat gewend bent, maar deze app is er als een extra hulpmiddel. Er zit heel veel informatie in over bloedsuiker en dat is heel handig, ook voor mensen die zelf geen diabeet zijn, maar iemand in hun leven hebben die dat zijn. Erg leerzaam.

  • Sterren in de Play Store: 4,6

Bloed Suiker

Bloed Suiker

VIDEO: 10 HIDDEN Apps NOT Available on the Play Store!
Sam Beckman

Bloed Suiker

VIDEO: WHAS11 Top Louisville News Stories: 5 p.m., Friday, Dec. 29, 2023
WHAS11

Bloed Suiker is een bijzonder nuttige app voor mensen met diabetes. Als je te maken hebt met suikerziekte, biedt deze app je de mogelijkheid om je bloedsuikerspiegel ..

Babyfoon 3G

VIDEO: Google Play’s 2023 Best of Awards - Winning Apps
Google Play

Je kunt natuurlijk investeren in een luxe babyfoon, maar soms heb je van die momenten dat je die even niet voorhanden hebt: bijvoorbeeld omdat je even bij vrienden bent maar baby even moet slapen. Dan is Babyfoon 3G handig. Als je twee apparaten of toestellen hebt dan kun je je kind dankzij deze app in de gaten houden: het ene apparaat is bij je kind en het andere heb jij. Installatie zou slechts een halve minuut in beslag nemen en zo kun je snel via Wifi of 3G een verbinding maken om je baby in de gaten te houden via live HD-video (of foto’s, als je het zonde vindt van je data). Ook kun je geluid horen, mocht je baby kreunen door krampjes of iets anders. Ook kun je tegen je kind praten en het kan je dan ook daadwerkelijk horen.

  • Sterren in de Play Store: 4,2

Babyfoon 3G

Babyfoon 3G

VIDEO: Best Open Source Apps NOT on the Play Store!
HowToMen

Babyfoon 3G

VIDEO: 15 UNDERRATED Apps that are NOT on the Play Store!
HowToMen

Babyfoon 3G is een populaire app die het mogelijk maakt om een oude smartphone als babymonitor te gebruiken. Een erg handige app! Babyfoon 3G is een handige oplo ..

Heb jij nog goede apptips? Deel ze bij in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

VIDEO: How to Share Your App with Testers Using Google Play Console. 20 Testers for 14 Days for my app.
Android App Testers

Sources


Article information

Author: Mary Conner

Last Updated: 1703922961

Views: 707

Rating: 4.1 / 5 (44 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mary Conner

Birthday: 1934-10-20

Address: 997 Amanda Mission Suite 957, Duncanview, NH 45671

Phone: +4783934615188967

Job: Real Estate Agent

Hobby: Aquarium Keeping, Stamp Collecting, Wine Tasting, Poker, Skateboarding, Woodworking, Yoga

Introduction: My name is Mary Conner, I am a important, cherished, exquisite, talented, accessible, dazzling, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.