header banner
Default

Memeinator presale overtreft de mijlpaal van $700punt000, en Bitcoin overtreft $28punt000


Belangrijkste punten

  • Bitcoin handelt boven de grens van $28.400 en zou op korte termijn verder kunnen stijgen.

  • De presale van Memeinator heeft drie weken na de lancering al de $700.000 overschreden.

De cryptomarkt is deze week tot nu toe positief geweest, met de meeste coins en tokens in de groene zone. De presale van Memeinator heeft nu een belangrijke mijlpaal bereikt nu het team doorgaat met het inzamelen van meer geld.

Bitcoin kijkt naar het niveau van .000

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency gemeten naar marktkapitalisatie, presteert sinds het begin van de week goed. Het heeft de afgelopen 24 uur meer dan 2% aan zijn waarde toegevoegd en de prijs van Bitcoin bedraagt momenteel $28.456 per token.

De bredere markt voor crypto is ook aan het stijgen, waarbij de totale marktkapitalisatie voor cryptovaluta nu dicht bij de grens van $1,1 biljoen ligt. Als de bulls de controle behouden, zou Bitcoin op korte termijn het weerstandsniveau van $30.000 kunnen testen.

Wat is Memeinator?

De cryptomarkt presteert tot nu toe goed en investeerders blijven nieuwe projecten aangaan. Memeinator is een van de projecten waar investeerders zich de afgelopen weken op hebben gericht.

Memeinator is een project dat meelift op de golf van meme-coins en probeert gebruikers talloze hulpprogramma’s te bieden. Het project is bedoeld om waardeloze memes te verwijderen en een van de toonaangevende meme-tokens in de crypto-ruimte te worden.

Er zijn duizenden meme-tokenprojecten in de crypto-ruimte, maar de meeste bieden geen utility voor gebruikers.

Memeinator zal verschillen van de meeste van hen omdat het gebruik zal maken van AI-technologie om waardeloze memes te identificeren, waardoor investeerders ze kunnen kennen en vermijden. Met het juiste adoptieniveau wil het ontwikkelingsteam van Memeinator dat het token op de middellange tot lange termijn een marktkapitalisatie van $1 miljard bereikt.

De presale van Memeinator begon ongeveer drie weken geleden en heeft al duizenden investeerders in de crypto-ruimte aangetrokken. De prijs van MMTR begon de presale met $0,01 per token, en de prijs zal tegen het einde van de presale stijgen tot $0,0485, wat early-bird-investeerders maar liefst 132% ROI oplevert bij de notering, wat nog maar het begin is.

Het team is ook van plan om aan het einde van de presale een Memeinator-game te lanceren. Spelers van de Memeinator-game kunnen vijandelijke memes elimineren in een ouderwetse shoot-em-up.

Waarom groeit de presale van Memeinator zo snel?

Memeinator zou interesse kunnen wekken bij investeerders dankzij de unieke use case van het project in de cryptomarkt en daarbuiten. Het project is aantrekkelijk voor een breed scala aan doelgroepen, van degens tot crypto-inwoners en speculanten, waardoor het de kans krijgt om een hit op de markt te worden.

Memeinator gaat AI gebruiken om memes op internet te analyseren en evalueren, waarbij memes van lagere kwaliteit worden geïdentificeerd om te vervangen of te ‘vernietigen’. Het project is gericht op het verbeteren van de memecultuur en -kwaliteit en tegelijkertijd opkomen voor de meest fantasierijke en impactvolle inhoud.

Het team hield ook rekening met de tokenomics, omdat het waarde wil bieden aan de houders en deelnemers. Het MMTR-token heeft een aantal uitstekende eigenschappen, zoals deflatoire mechanismen en beloningen voor houders, waardoor het project op de lange termijn voor houders wordt gestimuleerd. 20% van de tokens wordt toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Klik hier om meer te lezen over de Memeinator-presale.

Is de Memeinator een goede koop?

Memeinator heeft tot nu toe ruim $700.000 opgehaald in minder dan drie weken sinds de presale begon. Het project is spannend voor investeerders, omdat het AI-technologie zal inzetten om investeerders op de middellange en lange termijn uitstekende waarde te bieden.

Het team is van plan het project uit te bouwen tot een miljardenmarkt, en vroege investeerders zouden de grootste winnaars zijn als dat gebeurt. Met het juiste acceptatieniveau zou Memeinator een van de toonaangevende meme-tokens in de crypto-ruimte kunnen worden.

Sources


Article information

Author: Jamie Rodriguez

Last Updated: 1698397321

Views: 760

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamie Rodriguez

Birthday: 1993-08-08

Address: 94996 Smith Garden, Ryanmouth, HI 86297

Phone: +4486490874347708

Job: Park Ranger

Hobby: Backpacking, Chocolate Making, Bird Watching, Rowing, Photography, Geocaching, Telescope Building

Introduction: My name is Jamie Rodriguez, I am a skilled, resolute, accessible, unyielding, variegated, enterprising, dedicated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.