header banner
Default

Die Fast and Furious RX-7 von Vin Diesel sucht einen neuen Besitzer


Den efterhånden ældre Mazda RX-7 har medvirket i mere end én Fast and Furious-film. Noget der forventes at presse prisen op.

VIDEO: Vin Diesels Private Car Collection REVEALED..
Film United

Det var den bil, Vin Diesels alias Dominic Toretto først blærede sig, da The Fast and the Furious var en ny film i september 2001. Siden er der gået 22 år, og på fredag i denne uge tager F&F-serien langt om længe hul på sin afslutning.

Og dog. For noget tyder på, at Vin Diesel har fortrudt. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men hvis det vitterligt er slutningen, så passer fredagens biografpremiere på Fast X med, at en af bilerne fra filmserien skal finde ny ejer i weekenden. Selvfølgelig ikke hvilken som helst bil.

Da Vin Diesel alias Dominic faldt for Dodge Charger, skrottede filmholdet dog ikke Mazda’en. Den dukkede i stedet op i efterfølgeren til den oprindelige film. 2 Fast 2 Furious fra 2003.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her får politiet p-afgift for ulovlig parkering

Så det er ikke så underligt, hvis du synes, du har set bilen før. For det er dén RX-7. Motoren er der dog ikke gjort så meget ved.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er stadig en 1,3-liters wankelsag med 255 hestekræfter og dobbelte turboer. Til gengæld er bilen udstyret med Versus-kittet fra 2003-filmen, fem manuelle gear og selvfølgelig noget af en historie.

Men den slags bling-faktor er dyr at have holdende i garagen. Mecum Auctions, som står for salget, vurderer, at den 30 år gamle Mazda finder en ny ejer for et sted mellem 175.000 og 250.000. Altså dollar. I dansk mønt svarer det til et beløb mellem 1,2 og 1,8 mio. kr.

RX-7’eren er ikke det eneste Fast and Furious-ikon, der på det seneste har søgt ny ejer. Tidligere på måneden satte den Nissan Skyline, som Paul Walker drønede rundt i under optagelserne til Fast & Furious 4 fra 2009, en vanvittig rekord. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til [email protected]

Sources


Article information

Author: Alicia Guzman

Last Updated: 1699543682

Views: 1157

Rating: 4.3 / 5 (50 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alicia Guzman

Birthday: 2017-02-19

Address: 2279 Jasmine Wells, Evanburgh, CT 18162

Phone: +4381763485293544

Job: Psychologist

Hobby: Whiskey Distilling, Ice Skating, Bird Watching, Robotics, Origami, Coin Collecting, Video Editing

Introduction: My name is Alicia Guzman, I am a important, rich, exquisite, Determined, expert, unyielding, artistic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.